Delivery: All EU countries
Free shipping above €50 (PL/LV/ET/LT)

Vislabākās maskas priekš matiem: TOP-10

Vislabākās maskas priekš matiem: TOP-10

Kā iegūt greznas matu lokas un izskatīties šiki jebkurā situācijā? Izmēģiniet korejiešu matu maskas. Kad esat tos vienu reizi izmēģinājis, jūs nekad nevēlēsities atgriezties pie ierastās rutīnas. Maskas ir ideāli piemērotas krāsotiem matiem un tiem, kas izmanto fēnu vai lokšķēres. Tie satur daudz labvēlīgu ekstraktu, sākot no augiem līdz zīdam un keratīna , un var nodrošināt salona ārstēšanu mājās. Regulāra masku lietošana ļauj ilgstoši uzturēt matu lokas mitruma līmeni un atvieglot to ķemmēšanu. Nevarat vien sagaidīt, kad varēsiet to izmēģināt? Nesteidzieties pirkt visu pēc kārtas līdzekļus! Sastādījām priekš jums reitingu "TOP-10 labākās korejiešu matu maskas".

TOP -10 matu maskas no Korejas

Filleris matu atjaunošanai Lador Perfect Hair Fill-Up

Lador Perfect Hair Fill-Up

Mūsu topu atver slavenais filleris no Lador – viens no zīmola populārākajiem produktiem. Šis līdzeklis acumirklī atjauno pat stipri bojātus matus, salīmē šķeltos matus, piešķir matiem blīvumu un spīdumu. Filleris - ir salona procedūra mājās. Ja vēl neesi mēģinājusi, tad tas ir leģendārs produkts.

Maska priekš matiem Lador Hydro LPP Treatment

Lador Hydro LPP Treatment

Vēl viens bestsellers - ir atjaunojošā maska Lador LPP Treatment ar kolagēnu un bagātīgu aminoskābju kompleksu. Ja jūsu mati ir kļuvuši nespodri, trausli, šķeļas un izkrīt, iesakām iekļaut šo brīnummasku savā kopšanā. Tas palīdzēs atjaunot matu loku dabisko spēku, gludumu un dabisko spīdumu. Un arī ātri atjaunot galvas ādas veselību, kā arī atbrīvoties no blaugznām un šķeltiem galiem.

Maska –pīlings galvas ādai Lador Scalp Scaling Spa Ampoule

Lador Scalp Scaling Spa Ampoule

Galvas āda arī prasa individuālu aprūpi. Bieži mēs atceramies par to, kad sāk apnikt, blaugznas, nepatīkama nieze un ādas lobīšanos. Maska-pīlings Lador ar tējas koka un gliemežu noslēpumu palīdzēs dziļi attīrīt galvas ādu no atmirušajām ādas daļiņām, novērst blaugznas, uzlabot tauku dziedzeru darbību un mazināt sāpes. Mentols sniegs pārsteidzošu atsvaidzinošu efektu.

Proteīnu maska priekš matiem CP-1 Premium Protein Treatment

CP-1 Premium Protein Treatment

Tā spēj īsā laikā atjaunot matu lokas, atjauno to dabisko spīdumu un zīdainumu. Kolagēns, keratīns, elastīns, aminoskābes, jojobas, fenheļa, mandeļu, argana un kamēlijas eļļas atdziedina katru matu līdz pat galiem, aptverot to ar īpašu aizsargplēvi. Turklāt maska tiek izmantota ļoti ekonomiski: ar vienu šļirci pietiek 2-3 lietošanas reizēm (atkarībā no matu garuma un biezuma).

Welcos Confume Argan Treatment Hair Pack ar argana eļļu

Welcos Confume Argan Treatment Hair Pack

Argana eļļa tiek uzskatīta par eļļu karali. Tās ārkārtīgi bagātīgajam sastāvam ir milzīgs noderīgo īpašību saraksts:

  • Baro matus un galvas ādu ar labvēlīgām vielām
  • Mitrina un nomierina
  • Stiprina matu folikulus, novēršot matu izkrišanu
  • Atjauno katra mata struktūru
  • Izlīdzina šķeltos matu galus
  • Novērš blaugznas
  • Aizsargā matus no negatīvas ārējās ietekmes

Matu maska ar argana eļļu The Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

The Saem Silk Hair Argan Intense Care Pack

Vēl viens līdzeklis ar argana eļļu, kas palīdzēs atjaunot matus, padarīs tos veselīgus un spīdīgus. Maska ir paredzēta bojātu matu atjaunošanai un stiprināšanai. Tas satur argana eļļu, aminoskābes, hidrolizētu kolagēnu, kā arī sojas, zīda un kukurūzas proteīnus. Šāds bagātīgs sastāvs padarīs matus gludus, veselīgus un spīdīgus. Piemērots visiem matu tipiem.

Atjaunojoša maska Lador LD Programs 01

Lador LD Programs 01

Vēl viens hīts no Lador, kas apkopo tikai labākās atsauksmes. Tas nav zemāks par salonu procedūrām un tajā pašā laikā ir lēts. Tikai dažos gadījumos šī maska aizstāj keratinizācijas procedūru. Tas mitrina, stiprina un baro dzīslas. Tas apstrādā galvas ādu, novērš matu izkrišanu un aktivizē to augšanu.

Elizavecca Cer-100 Collagen Ceramid Coating Protein Treatment

Elizavecca Cer-100 Collagen Ceramid Coating Protein Treatment

Vēl viena atjaunojoša matu maska, kurai ir vērts pievērst uzmanību. Tā var lepoties ar bagātīgu sastāvu un kompleksa iedarbību. Lūk, galvenās sastāvdaļas maskas:

  • Kolagēns – palielina katra mata blīvumu un elastību, piešķir matu lokām veselīgu spīdumu
  • Keramīdi – saglabā mitrumu ilgu laiku, lai mati saglabātu neticamu gludumu
  • • Kviešu proteīni - atjauno matus struktūras līmenī, aizsargā tos no fēna karstā gaisa un citiem termiskiem efektiem

Ārstnieciskā matu maska Lombok Mastic LPP Treatment

Lombok Mastic LPP Treatment

Šādai maskai ir bieza barojoša tekstūra, kas lieliski izkliedējas pa matiem un lieliski kopj matu lokas. Tas ir piemērots pat stipri bojātiem matiem un spēj atjaunot pat dziļus bojājumus. Ņemiet vērā, ka maskai ir minimāls patēriņš, augsta efektivitāte un ļoti labvēlīgs 1000 ml tilpums. Tas būs viens no labākajiem līdzekļu ieguldīšanu skaistumu un matu veselību mājas apstākļos. Aplūkosim sastāvu:

  • mastikas eļļa
  • pantenols
  • acai ogu eļļa
  • augu ekstraktu komplekss (kumelīte, lakrica, salvija, kalme)

Maska priekš matiem Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Pabeidz reitings ekspress-maska no Mail, kas nodrošina salona efektu tikai par 8 sekundēm. Šis līdzeklis palīdz nostiprināt novājinātos matus, biežas bojātas termiskās iedarbības , atšķetina šķipsnas, atvieglo ķemmēšanas, normalizē pH līdzsvaru ādās, novērš taukainību, novērš matu izkrišanu.

Maskas sastāvs ir piesātināts ar 16 augu sastāvdaļām, piemēram, zaļās tējas, lavandas, apelsīna, citrona, lakricas, Gotu Kola un citiem ekstraktiem, kas novērtēti to unikālo atjaunojošo īpašību dēļ.

Mūsu masku tops ir beidzies. Reitings ietver labākos no labākajiem produktiem, kurus mīl mūsu klienti un mēs paši. Nobeigumā vēlamies teikt, ka korejiešu matu maskas ir ļoti kvalitatīvs un tiešām iedarbīgs produkts, kas noteikti ir jāizmēģina! Un labākā korejiešu matu maska ikvienam būs atšķirīga.

Esiet neatvairāma!

Add A Coupon

What are you looking for?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib