Delivery: All EU countries
Free shipping above €50 (PL/LV/ET/LT)

Serums, emulsija, esence: kāda ir atšķirība?

Serums, emulsija, esence: kāda ir atšķirība?

Līdz ar korejiešu kosmētikas popularitāti mūsu skaistumkopšanas arsenālā ir parādījušies serumam ļoti līdzīgi produkti. Lai saprastu, kā tie atšķiras (ja ir atšķirība) un kā tos izmantot, izlasiet mūsu rakstu.

Kas ir serums?

Serums ir koncentrāts, kas satur aktīvo sastāvdaļu piesātinošo devu (sīkāka informācija šeit). Šādam produktam ir šauri mērķtiecīga darbība - mitrina / atjauno / nodrošina antioksidantu aizsardzību / piešķir liftinga efektu.

Serumus uzklāj nelielā daudzumā (viena porcija ir tikai daži pilieni) pēc tonika un "aizver" ar galveno kopšanas līdzekli: dienas vai nakts krēmu vai Sanskrinu.

  • Elizavecca Hell-Pore Control hialuronskābes sejas seruma sastāvā ir 97% hialuronskābe! Serums izlīdzina mīmikas radītās grumbas, padara ādu elastīgāku, nodrošina tās dziļu mitrināšanu. Noslēdz mitrumu šūnās, izlīdzina sejas ādas toni, izgaismo problemātiskās vietas.
  • Mitrinošs serums ādas atjaunošanai ar Gotu kolu PURITO Centella Green Level Buffet Serum ir daudzfunkcionāls līdzeklis, kas ir piemērots jebkura tipa ādas kopšanai. Serums acumirklī kompensē ādas šūnās esošā mitruma trūkumu, pasargā no ādas dehidratācijas, cīnās ar ādas sausumu un lobīšanos. Tam piemīt spēcīgas nomierinošas un infekcijas iznīcinošas īpašības, serums ir efektīvs cīņā ar pinnēm un iekaisumiem. 

Kas ir emulsija?

Šis produkts ir vieglāks par krēmu, bet blīvāks par serumu un mazāk koncentrēts. Struktūra atgādina ūdens bāzes losjonu vai šķidrumu ar minimālu eļļu (vai bez tās). Emulsijas mērķis ir aktīva mitrināšana bez uztura funkcijas. Ja jūsu āda ir dehidrēta vai slikti izturas pret smagām tekstūrām, šis ir jūsu produkts.

Uzklājiet emulsiju pēc seruma kā papildus mitrinošu faktoru, bet virsū ar krēmu vai sanskrīnu. Korejietes dāsni uzklāj šīs kategorijas produktus, ar pirkstiem izklājot tos pa seju.

  • Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion – unikāla emulsija sejas ādas elastībai. Pateicoties sastāvā esošajiem 9 peptīdiem, 4 dažādu veidu hialuronskābēm, hidrolizētam kolagēnam un elastīnam, betaīnam, arginīnam, adenozīnam, augu ekstraktu un eļļu kompleksam, polisaharīdiem, aveņu ketoniem šis produkts nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu.

Kas ir esence?

Neviena sevi cienoša korejiešu meitene nevar iztikt bez šī produkta. Esences tekstūra ir ļoti viegla gēla vai želejas, uzklāta uz sejas ar rokām - bez nekādiem vates diskiem.

Esence - ir praimera bāze, pamats pamatiem, kas sagatavo ādu kopšanas līdzekļu kopšanai. Tiek uzklāta uzreiz pēc mazgāšanas un tonizēšanai.

  • COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence ir aktīva sejas esence, kuras sastāvu veido 96% gliemežu mucīna, kas iedarbojas uz ādu vairākos veidos: šis līdzeklis baro un mīkstina ādu, paātrina ādas šūnu atjaunošanos, iekaisumu procesu ārstēšanu, nomierina sakairinātu ādu, palīdz pigmentācijas plankumu balināšanā, normalizē ādas pH līmeni, izlīdzina ādas reljefu, samazina grumbiņas. 
  • Nopietna un koncentrēta ādas kopšana - HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Essence mitrinošā esence sejas ādai ar hialuronskābi un melnajiem rīsiem. Jau pēc pirmās lietošanas reizes jūs sajutīsiet, ka āda kļūst mitrināta, pazūd sausuma un savilktas ādas sajūta. Līdzeklim piemīt uzkrājoša iedarbība, tādēļ, lietojot to ilgstoši, tas padarīs ādu tvirtāku, starojošāku un veselīgāku.

Lietošanas secība

Saskaņā ar daudzpakāpju kopšanas noteikumiem jāsāk ar vieglāko produktu un jāpabeidz ar visblīvāko. Ja vēlaties iekļaut serumu, esenci un emulsiju savā skaistumkopšanas rutīnā, rīkojieties šādi:

1. Notīriet seju no kosmētikas un netīrumiem;
2. Pabeidziet tīrīšanu, apstrādājot ādu ar toniku vai losjonu;
3. Uzklājiet esenci un ļaujiet tai iesūkties;
4. Uzklājiet dažus pilienus koncentrētā kopjošā seruma uz sejas;
5. Pēc tam izmantojiet emulsiju.

Galīgais akords - ir mitrinošs, barojošs vai matējošs krēms, atkarībā no ādas tipa.

Add A Coupon

What are you looking for?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib