Delivery: All EU countries
Free shipping above €50 (PL/LV/ET/LT)

Pyunkang Yul - kosmētika priekš visjutīgākajai ādai

Pyunkang Yul - kosmētika priekš visjutīgākajai ādai

Sveiki visiem, šodien mēs turpinām jums stāstīt par Korejas kosmētikas zīmoliem. Šodien par uzņēmumu ar neizrunājamu nosaukumu Pyunkang Yul. Latviešu valodā tas izklausās apmēram šādi « pjunkang jul ».

Izrādās, šis nav tikai kosmētikas zīmols, bet gan tradicionālās austrumu medicīnas slimnīca, kas jau ilgus gadus nodarbojas ar plaušu slimību izpēti un ārstēšanu.

Kosmētikas zīmola radītājs Pyunkang Yul ir Dr Seo Hyo – medicīnas zinātņu profesors Dienvidkorejā, kuram pieder viena no slavenākajām austrumu medicīnas klīnikām – Pyunkang Oriental Hospital Klīnikā ir veikta un joprojām notiek dažādu autoimūnu slimību pacientu izpēte un ārstēšana. Pacienti sūdzējās ārstiem, ka nevar lietot kosmētiku, jo tas izraisīja alerģiskas reakcijas, iekaisumus, pasliktināja ādas stāvokli. Viņi nevarēja atrast "tīru" kosmētiku bez smaržvielām, krāsvielām un ādu kairinošām sastāvdaļām. Tāpēc 1972. Gadā dakteris Seo Hyo Seo nolēma izveidot savu zīmolu Pyunkang Yul – kosmētiku, piemērots cilvēkiem ar jutīgu, atopisku, alerģisku ādu, tiem, kas cieš no dermatīta, psoriāzes.

Korejiešu zīmols Pyunkang Yul pieturas pie koncepcijas - «Skincare diet» («ādas kopšanas diēta »), kas nozīmē izmantot minimālu produktu daudzumu, lai radītu ādai optimālus apstākļus, lai tā pati varētu atveseļoties.

Korejas kosmētikas galvenā priekšrocība Pyunkang Yul ir komponentu minimuma izmantošana - visbiežāk līdz 12-15 komponentiem. Galvenās sastāvdaļas ir astragala, koptu un sausserža ekstrakti, kuru derīgās īpašības korejiešiem ir zināmas kopš seniem laikiem.

Mūsu interneta veikalā YOKO tiek parādītas šādas zīmola pozīcijas Pyunkang Yul:

Neliela pamata kopšana visiem ādas tipiem, lieliski piemērota rudenim un ziemai. Tonera un divu serumu veidā - viena mitrinoša ampula tikai sausai ādai un viens serums ādai , kas kaut kādu iemeslu dēļ ir vienkārši dehidrēta. Astragalus ekstrakts ir atbildīgs par ādas uzlabošanu, kas normalizē šūnu vielmaiņu, uzlabo asinsriti audos un nodrošina audu reģenerāciju, kā arī piemīt tonizējošas un antioksidanta īpašības, kuru dēļ āda pamazām kļūst blīvāka un elastīgāka. Arginīns ir vēl viena sastāvdaļa, kas stimulē kolagēna ražošanu ādā un uzlabo sejas krāsu. Šo kosmētiku var lietot ikviens – tā ir daudzfunkcionāls un neitrāls.Pyunkang Yul

Līnijas pamatā ATO uz vībotnes , sausserža, zaļās tējas, keramīdiem un hialuronskābes - atopiskai kairinātai ādai: nomierinoša sejas želeja-losjona, matu šampūna un 2-in-1 želejas veidā, ķermeņa losjons un intensīvi atjaunojošs sejas krēms. Šī līnija ir piemērota pat maziem bērniem, tāpēc varat iedomāties, cik tā ir maiga un efektīva!

Pyunkang Yul ato line

Pyunkang Yul neaizmirsa arī par akne. Mēs atvedām attīrošās putas, toniku un sejas krēmu. Tie visi ir izgatavoti no sudraba vītola mizas (dabisks BHA, savelkošs līdzeklis), niacinamīdu, Gotu Kola, organisko sēru un vara tripeptīda.

Pyunkang Yul acne

Brīvi stāvošas zema pH līmeņa sejas putas. Tas uztur kompāniju ar klasiskajām zema sārma satura putām no CosRX un Purito. 

Maigas putas ar zemu pH līmeni priekš sejas mazgāšanas Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam

Maigas putas ar zemu pH līmeni priekš sejas mazgāšanas ļauj maigi attīrīt ādu no ikdienas netīrumiem, neizjaucot tās hidrolipīdu līdzsvaru, neizraisot alerģiju vai kairinājumu, tāpēc putas ir ideāli piemērotas visiem ādas tipiem. Korejiešu putas Pyunkang Yul satur ārstniecības augu kompleksu, kam ir nomierinoša un atjaunojoša iedarbība, kā arī mitrinošu kompleksu (beta-glikāns un hialuronskābe), kas ļauj saglabāt mitrumu ādas šūnās, lai pēc mazgāšanas āda nesavilktos.

Tas ir ideāls tīrīšanas līdzeklis alerģiskiem, atopiskiem cilvēkiem, kuri cieš no ādas slimībām; tiem, kam ir problemātiska āda - akne, pinnes, komedoni; tiem, kam patīk maiga tīrīšana, nevis ādas savilkšanas sajūta pēc attīrīšanas procedūras.

Mūsu interneta veikalā YOKO jūs varat iegādāties miniatūru hipoalerģiskās sejas putu līdzekļa versiju Pyunkang Yul, kā arī lielo versiju.

Pyunkang Yul – tas ir klasisks kosmetoloģijas līdzeklis medicīnas un kosmetoloģijas krustpunktā, iespējams, pat vairāk nekā CosRX, Klairs vai NEOGEN kopā. Un tas ir lieliski piemērots aukstajai sezonai. Ir vērts izmēģināt!

Add A Coupon

What are you looking for?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib